proef

We mogen weer! We hebben op ons terras en binnen in ons prachtige gebouw voldoende ruimte om jou als gast veilig, gezond en gezellig te ontvangen. Met een nieuwe kaart en vertrouwd speciaalbier van de Naeckte Brouwers.

HOERA! ANNA IS WEER OPEN!

ANNA opent weer haar deuren en terras! Nog even met een beperkte kaart en geen lunch, wél diner! Verder we zijn 'gewoon' weer open van woensdag tot zaterdag van 14.00 - 23.00 en op zondag van 14.00 - 20.00.

Natuurlijk is er veel nieuw en anders: nieuwe indeling van terras en binnenruimte, nieuwe openingstijden,

nieuwe menukaart. En ook: nieuwe spelregels, zoals verplicht reserveren. Voor het terras kan je helaas NIET reserveren.Zie hiervoor ook verderop op deze site.

Wat nog even zo blijft: de evenementen mogen nog niet doorgaan, die worden verplaatst en gekochte kaarten blijven geldig. Maar wat ook blijft: onze vertrouwde gastvrijheid, onze lekkere keuken en de superverse speciaalbieren van de Naeckte Brouwers! Dus: tot snel bij ANNA!

Hou onze Facebook-pagina en deze site in de gaten voor het laatste nieuws en activiteiten.

Werkt deze knop niet? Bel dan svp even om te reserveren 020 889 0731

SUPPORT YOUR LOCALS, BUY LOCAL BEER

Naeckte altijd online

te bestellen!

Natuurlijk wil je het ambachtelijke bier van Naeckte (of Pontus) nooit missen. Of kado doen! Daarom hebben we een fonkelnieuwe webwinkel geopend waar je ondermeer diverse bierpakketten kan bestellen. Met kaas en worst of gewoon met een zelfgekozen mix van bieren.

We bezorgen veilig thuis! Dus gun je zelf een ontspannen moment en je lokale brouwers een beetje omzet. https://naecktebrouwers.myonline.store/

webshop Naeckte
BORREL EN DINER

Nieuwe menukaart valt heel erg goed in de smaak

Sinds kort werken we met een geheel vernieuwde, compactere, creatieve menukaart. We krijgen ontzettend leuke reacties op wat onze keukenbrigade op je bord tovert. Wat dacht je van verse mosselen in witbier, uiteraard van Naeckte. Of geroosterde biet met hangop en walnoot. Calamares! Of onze vertrouwde 'classic' burger met alles erop en eraan. Heel heel veel is ook huisgemaakt: van paté de campagne, tot de 'bieramisu', een tiramisu met biersiroop gemaakt van Naeckte. ANNA zegt: snel reserveren!

Wie is ANNA

ANNA is een samenwerkingsverband van Heem Locaties, de Naeckte Brouwers en ANNA Proeflokaal.

nb logo nieuw diap.png

Heem Locaties

Verhuurt locaties in Amstelveense parken, het Amsterdamse Bos en nu ook in ANNA.

Klik hier voor meer info.

De Naeckte Brouwers

De eerste en populairste Amstelveense brouwer heeft zijn tweede brouwerij in ANNA.

Klik hier voor meer info.

Anna Proeflokaal

Het kloppend bourgondische hart van ANNA. Proef het versgebrouwen bier met iets (lokaal) lekkers erbij.

Klik hier voor meer info

  • YouTube - White Circle

ANNA, Amsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen

020 - 889 0731