top of page

(bij)baan

SOLLICITEER NU!

Werken bij ANNA in het proeflokaal

ANNA is dé ontmoetingsplek in Amstelveen. Met een unieke bierbrouwerij met proeflokaal, groot terras en een inspirerende plek voor culturele evenementen. Voor het proeflokaal is ons eigen gebrouwen bier de basis, met bijpassende gerechten voor ieder moment van de dag.

Het publiek is heel gemengd, van lokale bewoners en expats tot beergeeks uit de VS.

ANNA zoekt:

 

- PODIUMTECHNICUS (16-20 uur per week)

  • Ervaring met licht en geluid bij live events

  • Beloning conform KHN-CAO
     

De mooiste eventlocatie van Amstelveen heeft bijzondere akoestische eigenschappen. Voor jou de kans om al je kennis en creativiteit in te zetten om het licht, maar vooral het geluid te regelen. Een literair evenement? Een dansavond met DJ? Een internationale artiest? Alles komt voorbij en jij bent erbij!

Een super (bij)baan voor een enthousiaste student podiumtechniek of juist een ervaren senior die zijn ervaring wil inzetten.

Bel 020-889073 en/of solliciteer nog vandaag via contact@anna-amstelveen.nl

Wat verwacht ANNA?

Naast de vacatures op deze pagina kun je altijd solliciteren via een open sollicitatie. Je kunt dan een mail sturen naar contact@anna-amstelveen.nl.

Wij zoeken in ieder geval enthousiaste medewerkers waar de volgende kernbegrippen van toepassing zijn:

  • Stressbestendig, flexibel en communicatief

  • Veel beschikbaar, ook ’s avonds en in het weekend

  • Nederlands en Engels noodzakelijk, kennis van andere talen mooi meegenomen

  • Orde en netheid

 

Wat biedt ANNA?

We zijn een nieuw, jong bedrijf dat open staat voor ideeën en mogelijkheden. Daarbij willen we een goede werkgever zijn die goed is voor het personeel. Dat houdt in dat we investeren in je ontwikkeling, we initiatief en goede ideeën belonen en dat je deel kunt uitmaken van het gaafste project in Amstelveen. We gaan uit van gelijkwaardigheid, klantgerichtheid en dat we met z’n allen leuke activiteiten opzetten met een grote FUN-factor.

nb logo nieuw diap.png
bottom of page