(bij)baan

SOLLICITEER NU!

Werken bij ANNA in het proeflokaal

ANNA proeflokaal is een doorslaand succes. Met 25 verse bieren op de tap, borrel en diner. Dus zijn wij hard op zoek naar leuk, oplettend, klantvriendelijk en flexibel personeel. In een gezellig team en met een gevariëerd publiek. Op de mooiste plek van Amstelveen, dicht bij OV en snelweg, op de grens van Amsterdam.

ANNA zoekt:

 

- ERVAREN KOK (24-32 uur per week)

  • Minimaal MBO niveau-2 kok

  • Minimaal 2 jaar ervaring in restaurantkeuken

  • 1 maand proeftijd, startdatum in overleg

  • Beloning conform KHN-CAO

We zijn op zoek naar getalenteerde medewerkers die begrijpen hoe je een feestelijk bordje kan bereiden en opmaken als het gaat om een borrelplank of één van de kleine gerechten die we serveren en die precies weten wanneer de burgers goed gebakken maar wel nog mals blijven. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de keuken schoon blijft en de ben je verantwoordelijk voor de afwas.

Vaste opening op woensdag tot en met zaterdag van 14.00 tot 23.00 en op zondag van 14.00 tot 20.00, maar reken daarbuiten nog op een uur voorbereiding en daarna opruimen en schoonmaken. Vaak zijn we ook open voor besloten events op maandag tot en met woensdag. 

Bel 020-889073, mail op contact@anna-amstelveen.nl of solliciteer nog vandaag via deze link.

We zijn nog in de opstartfase na de verplichte lockdown waarbij de contouren reeds zijn aangebracht maar sommige zaken zich nog in de planfase bevinden en alsnog kunnen veranderen; we zoeken hierbij ook naar jouw inbreng en je flexibiliteit wordt op de proef gesteld.

 

Wat verwacht ANNA?

Wij zoeken jonge en enthousiaste medewerkers waar de volgende kernbegrippen van toepassing zijn:

  • Representatief, open benaderbaar en klantgericht

  • Stressbestendig, flexibel en communicatief

  • Veel beschikbaar, ook ’s avonds en in het weekend

  • Nederlands en Engels noodzakelijk, kennis van andere talen mooi meegenomen

 

Wat biedt ANNA?

We zijn een nieuw, jong bedrijf dat open staat voor ideeën en mogelijkheden. Daarbij willen we een goede werkgever zijn die goed is voor het personeel. Dat houdt in dat we investeren in je ontwikkeling, we initiatief en goede ideeën belonen en dat je deel kunt uitmaken van een nieuw en heel gaaf project in Amstelveen. We gaan uit van gelijkwaardigheid, klantgericht en dat we met z’n allen leuke activiteiten opzetten met een grote FUN-factor.

nb logo nieuw diap.png