(bij)baan

SOLLICITEER NU!

Werken bij ANNA in het proeflokaal

ANNA is dé ontmoetingsplek in Amstelveen. Met een unieke bierbrouwerij met proeflokaal, groot terras en een inspirerende plek voor culturele evenementen. Voor het proeflokaal is ons eigen gebrouwen bier de basis, met bijpassende gerechten voor ieder moment van de dag.

Het publiek is heel gemengd, van lokale bewoners en expats tot beergeeks uit de VS.

Wat verwacht ANNA?

Wij zoeken enthousiaste medewerkers waar de volgende kernbegrippen van toepassing zijn:

 • Stressbestendig, flexibel en communicatief

 • Veel beschikbaar, ook ’s avonds en in het weekend

 • Nederlands en Engels noodzakelijk, kennis van andere talen mooi meegenomen

 • Orde en netheid

 

Wat biedt ANNA?

We zijn een nieuw, jong bedrijf dat open staat voor ideeën en mogelijkheden. Daarbij willen we een goede werkgever zijn die goed is voor het personeel. Dat houdt in dat we investeren in je ontwikkeling, we initiatief en goede ideeën belonen en dat je deel kunt uitmaken van het gaafste project in Amstelveen. We gaan uit van gelijkwaardigheid, klantgerichtheid en dat we met z’n allen leuke activiteiten opzetten met een grote FUN-factor.

ANNA zoekt:

 

- PODIUMTECHNICUS (16-20 uur per week)

 • Ervaring met licht en geluid bij live events

 • Beloning conform KHN-CAO
   

De mooiste eventlocatie van Amstelveen heeft bijzondere akoestische eigenschappen. Voor jou de kans om al je kennis en creativiteit in te zetten om het licht, maar vooral het geluid te regelen. Een literair evenement? Een dansavond met DJ? Een internationale artiest? Alles komt voorbij en jij bent erbij!

Een super (bij)baan voor een enthousiaste student podiumtechniek of juist een ervaren senior die zijn ervaring wil inzetten.

- ZELFSTANDIG WERKEND KOK (24-32 uur per week)

 • 1 maand proeftijd, startdatum z.s.m.

 • Beloning conform KHN-CAO
   

Wij zoeken enthousiaste keukentopper die in onze keuken wil knallen. Een creatieve en passievolle medewerker die begrijpt hoe je een keuken kan draaien. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de keuken schoon blijft en ben je verantwoordelijk voor de afwas.

- HORECA TOPPER (24 uur per week)

 • 1 maand proeftijd, startdatum z.s.m.

 • Beloning conform KHN-CAO
   

We zijn op zoek naar een creatieve en passievolle all-round medewerker die alles doet om een gast meer dan tevreden naar huis te laten gaan. Van bardienst tot bediening sta je te knallen en intussen zorg je voor goede communicatie met je collega’s en staat orde en netheid centraal.

Bel 020-889073 en/of solliciteer nog vandaag via contact@anna-amstelveen.nl

nb logo nieuw diap.png