• YouTube - White Circle

ANNA, Amsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen

020 - 889 0731

(bij)baan

SOLLICITEER NU!

Werken bij ANNA in het proeflokaal

ANNA proeflokaal is een doorslaand succes met 100 - 300 gasten op een avond. Met naast de 25 bieren op de tap ook lunch en diner. Dus zijn wij hard op zoek naar leuk, oplettend en klantvriendelijk, flexibel en hardwerkend personeel. In een gezellig team en met een gevarieerd publiek. Op de mooiste plek van Amstelveen, dicht bij OV en snelweg, op de grens van Amsterdam.

ANNA zoekt:

 

- ERVAREN KOK (32 uur per week)
Onze menukaart bestaat uit snacks en maaltijden die passen bij een proeflokaal zoals burgers en ribs, maar we experimenteren regelmatig met specials. De basis moet perfect zijn, maar je eigen ideeën worden zeer gewaardeerd.

- BEDIENING (vanaf16 jaar, parttime)

De aller-leukste bijbaan! Je leert heel veel van het werk, je collega's en je gasten. Een ervaring die je nooit meer vergeet.

Bel/mail ons voor meer info of solliciteer nog vandaag via deze link.

Ervaring in de horeca is een pré, ervaring in de wereld van speciaalbier is geweldig! Beloning conform KHN en eventueel extra o.b.v. ervaring en/of talent. Ben je jonger dan 22, dan word je altijd 1 jaar boven je leeftijd uitbetaald.

 

Vaste opening op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 23.00 en op zondag van 11.00 tot 20.00, maar reken daarna nog op een uur werk aan opruimen en schoonmaken. Vaak zijn we ook open voor besloten events op maandag tot en met woensdag.

 

We zijn een nieuw bedrijf dus het is gezellig hectisch en dat geeft ons team én onze klanten heel veel positieve energie.

nb logo nieuw diap.png