top of page

wo 10 apr

|

ANNA Amstelveen

Gradalicious

Grada Jansen, Willem Hellebrekers, Elvis Sergo, Lucas Suringar en Dimitrios Kosmidis – muzikale concept: "Popsongs with a Twist." Voor kaartverkoop, zie link onder de afbeelding.

Gradalicious
Gradalicious

Tijd en locatie

10 apr 2024, 20:30

ANNA Amstelveen, Amsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen, Nederland

Over het evenement

Koop snel je kaartje voor maar 10 euro (+ 1,25 servicekosten).

Bij het tonen van het kaartje krijg je een muntje voor een consumptie (beperkt assortiment).

Grada Jansen, Willem Hellebrekers, Elvis Sergo, Lucas Suringar en last but not least Dimitrios Kosmidis – namen die niet onbekend zijn in de pop en jazz wereld. Afgelopen jaar stonden ze in de schijnwerpers op diverse grote festivals met hun unieke muzikale concept: "Popsongs with a Twist."

Ze nemen je mee op een muzikale reis vol onverwachte wendingen en opwindende klanken, waarbij ze nummers als "Pokerface" van Lady Gaga vermengen met sensuele jaren dertig dansmuziek, pop, funky jazz, Latijnse ritmes, met een vleugje swing en zelfs een spatje rap!

De band speelt met passie en brengt een nieuwe dimensie in de muziek die je laat swingen op een unieke manier. Het is een muzikale fusion die jong en oudere harten sneller doet kloppen en je voeten laat bewegen.

Dompel jezelf onder in de betoverende, vrolijke arrangementen. Laat je meevoeren door de gepassioneerde zang van Grada en ervaar de unieke fusion van pop en jazz die Gradalicious op het podium brengt. Een absolute aanrader om jouw woensdagavond te transformeren tot een onvergetelijk muzikaal moment. Laat je verrassen en geniet van de harmonieuze klanken die deze muzikanten te bieden hebben. Het belooft een ervaring te worden die je niet snel zult vergeten.

Deel dit evenement

bottom of page