top of page

wo 09 nov

|

Amstelveen

MARLOUS LAZAL - Zij van het noorden

Inloop vanaf 19.30 uur. Entreeprijs 5 euro, in ruil voor 1 munt (te besteden aan bier, wijn of frisdrank). Aan de deur betalen. I.s.m. Tpodium.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
MARLOUS LAZAL - Zij van het noorden
MARLOUS LAZAL - Zij van het noorden

Tijd en locatie

09 nov 2022, 20:30 – 10 nov 2022, 00:30

Amstelveen, Amsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen, Nederland

Over het evenement

Na twee cd’s met Spaanstalige Argentijnse tango’s en ontelbare optredens in binnen- en buitenland, is dit haar eerste Nederlandstalige concertprogramma met bijbehorend album mét boek. Zij van het noorden bevat recht uit het hart geschreven liedteksten die getuigen van een onstilbare honger naar het doorgronden van het mysterie van dit leven. Lazal neemt de concertbezoeker mee van de wilde hartslag van Buenos Aires via Havana en Sevilla naar de beschouwingen van Leonard Cohen in eigen geschreven Nederlandstalige chansons. In verfijnde taal schetst ze haar bespiegelingen over reizen en verlangen, liefde, dood, alzheimer en zen. Zonder opsmuk en met subtiele humor geschreven, vertellen de chansons zichzelf.

Alex Roeka schreef over haar: “Marlous Lazal is een bijzondere stem in de wereld van het Nederlandstalige lied.” Een voorproefje van haar nummers zijn te beluisteren via Spotify (https://open.spotify.com/album/2ckOJkxha5pSJy8e8pDISw?si=0vPAycKXRBSs3GjBJ-rgsw) en via haar eigen YouTube-kanaal.

Het voortreffelijke spel van Leon Mennen op gitaar, Matias Pedrana op bandeon, Enrique Firpi op percussie en Sophie de Rijk op viool zorgen voor extra luister- en kijkplezier. Wil je bij dit bijzondere concert aanwezig zijn? Bestel dan nu je kaarten of aan de kassa van het theater. Na afloop van het concert is het boek met cd Zij van het Noorden te koop en signeert Marlous Lazal.

https://www.marlouslazal.nl/

Deel dit evenement

bottom of page