top of page

wo 22 mei

|

ANNA Amstelveen

Tim Akkerman

Bestel je tickets via: https://p60.nl/2024/tim-akkerman Tim Akkerman, een ervaren muzikant met een diepgaande passie voor zijn vak, neemt het publiek mee op een intieme muzikale reis. Na een succesvolle Pub-tour zal hij nu een solo church-tour door kleine kapelletjes in Nederland gaan doen.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Tim Akkerman
Tim Akkerman

Tijd en locatie

22 mei 2024, 20:00

ANNA Amstelveen, Amsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen, Nederland

Over het evenement

Het getuigt van zijn streven naar een intieme en persoonlijke connectie met zijn publiek. Deze tour biedt niet alleen een unieke ervaring voor de fans, maar laat ook Tim's veelzijdigheid als artiest zien, waarbij hij zijn muziek op een intieme en authentieke manier deelt.

In deze intieme setting kunnen de toeschouwers genieten van Tim's indrukwekkende stem, zijn bekwaamheid als muzikant en de diepgaande betekenis achter zijn nummers. Door de intieme sfeer van de kapelletjes wordt de muziek van Tim nog indringender en worden zijn teksten nog persoonlijker.

Deze church-tour belooft een unieke en gedenkwaardige ervaring te worden voor zowel Tim Akkerman als zijn toegewijde fans, die de gelegenheid krijgen om zijn muziek op een bijzondere en intieme manier te ervaren.

Deel dit evenement

bottom of page