top of page

wo 29 mrt

|

ANNA

Woensdag Cultuuravond // Michael Simon present The Congruent Five

Michael Simon, een zeer originele jazztrompettist en componist gevestigd in Rotterdam, Nederland, heeft een brede carrière vol kleurrijke projecten achter de rug.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Woensdag Cultuuravond // Michael Simon present The Congruent Five
Woensdag Cultuuravond // Michael Simon present The Congruent Five

Tijd en locatie

29 mrt 2023, 20:30

ANNA, Amsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen, Nederland

Over het evenement

Michael Simon, een zeer originele jazztrompettist en componist gevestigd in Rotterdam, Nederland, heeft een brede carrière vol kleurrijke projecten achter de rug. Hoewel zijn spel en composities hun wortels hebben in zijn Venezolaanse afkomst, swingende hardbop en Afro-Cubaanse jazz, is het nooit voorspelbaar en gaat het vaak in verrassende richtingen.

Met The Congruent Five presenteert Michael Simon een gloednieuwe band van opkomende muzikanten die nu al hun stempel drukken op de muziekscene. Spaanse, Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Aziatische elementen smelten samen tot een spannende smeltkroes! Social distancing is er niet meer, maar een post-Covid-tijdperk is zeker anders dan voorheen. Diepe verbinding, harmonie, congruentie en een inspirerend perspectief zijn waardevolle elementen waar mensen ook meer aandacht aan besteden. Evenzo is de kwaliteit van een relatie, een goed en vertrouwd gevoel van gelijkgestemden belangrijk voor wat er samen gemaakt kan worden. Met deze mentaliteit vond Michael de leden van zijn nieuwe band. Met een schat aan diverse culturele achtergronden zal Michael in The Congruent Five een nieuwe draai geven aan zijn eigen composities.

Michael Simon – trompet, bugel

Andrew Moreno – gitaar

David Gutiérrez Franco – piano

Ildo Nandja – bas

Greg Smith - drums

Inloop is vanaf 19.30 uur. Aanvang is om 20.30 uur. Entree is €5,- inclusief een drankje. Kaartverkoop aan de deur.

Deel dit evenement

bottom of page